VacanciesCandidatesOur Story

Recruitment agency

Ontdek Raespo: Uw toegang tot technisch talent in Spanje!

Bent u op zoek naar technisch talent? Raespo staat klaar om u te helpen! Ons doel is een significante bijdrage te leveren aan het terugdringen van de tekorten op de Nederlandse arbeidsmarkt, vooral op het gebied van technische vacatures.

Raespo richt zich als technisch uitzendbureau specifiek op technische vakmensen, zoals ingenieurs in diverse vakgebieden, waaronder bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, maritieme techniek en industrieel ontwerp. We geloven dat de technische branches, van innovatie en ontwerp tot bouw en onderhoud, de sleutel zijn tot een betere toekomst voor Nederland. Hierbij horen niet alleen de traditionele branches zoals scheepvaart, papier- en kartonindustrie, machinebouw en constructie, maar ook de groeiende sector van energietransitie en duurzaamheid.

Personeel technisch uitzendburea

Recruitment agency voor talenten in de techniek

Raespo heeft een uitgebreid netwerk van ervaren ingenieurs opgebouwd in Spanje. Onze Spaanse recruiters zijn dagelijks actief om ons netwerk uit te breiden en te onderhouden. Hierdoor kunnen wij onze klanten voorzien van gekwalificeerde kandidaten die voldoen aan de specifieke vereisten van technische functies. Of u nu op zoek bent naar een Commissioning Engineer, Electrical Engineer, Mechanical Engineer, Civiel Engineer of een Industrial Designer, wij hebben de connecties om uw teams en afdelingen te versterken.

Technisch geschoold personeel

Wij begrijpen dat elke organisatie uniek is en specifieke vereisten heeft. We realiseren ons ook dat het onderhouden van bestaande technische infrastructuren en tegelijkertijd innoveren, waarbij duurzaamheid een belangrijk thema is, geen eenvoudige taak is. Het vergt ook veel van uw werknemers. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw bedrijfscultuur, doelstellingen en technische uitdagingen. Samen zorgen we ervoor dat u de juiste mensen aan boord krijgt.

Expertise in de technische sector:

Raespo heeft diepgaande kennis van de technische arbeidsmarkt en begrijpt de complexiteit van technische functies. Ons team bestaat uit ervaren professionals die de taal van technische experts spreken, communicatief vaardig zijn in meerdere talen en de ervaring hebben om de juiste match te maken.

Selectieproces en kwaliteitsgarantie:

Raespo hanteert een zorgvuldig selectieproces om ervoor te zorgen dat alleen de beste kandidaten worden voorgesteld. Dit proces omvat het screenen van cv’s, diepgaande interviews en testen. Door deze grondige aanpak kunnen we de kwaliteit van de voorgestelde kandidaten waarborgen en onze klanten verzekeren dat ze te maken hebben met hoogwaardige professionals die voldoen aan hun vereisten.

Technisch personeel

Toekomstgerichte begeleiding en advies

Een van de uitdagingen bij het aantrekken van technisch talent uit het buitenland is het faciliteren van een soepele overgang naar Nederland. Raespo biedt ondersteuning bij de verhuizing en integratie in Nederland. We kunnen praktische zaken regelen, zoals het aanvragen van een BSN, het regelen van huisvesting (inclusief complete huisraad) en het afhandelen van administratieve procedures, zoals het aanmelden bij een zorgverzekering en huisarts. Bovendien biedt Raespo een community waar Spaanse vakmensen elkaar kunnen ontmoeten en ondersteunen bij het aanpassen aan de Nederlandse werkomgeving en samenleving. Onze begeleiding en de steun van gelijkgestemden verminderen stress en onzekerheid bij uw nieuwe werknemers.

 

 

De voordelen van Raespo

Raespo heeft ruime ervaring in het faciliteren van interculturele samenwerking tussen Nederlandse bedrijven en internationale ingenieurs. We begrijpen de uitdagingen en mogelijkheden die gepaard gaan met het werken in een multiculturele omgeving. Onze recruiters zijn ervaren in het overbruggen van culturele verschillen en kunnen ondernemers en ingenieurs voorzien van waardevol adviezen en ondersteuning om een succesvolle samenwerking te bevorderen en de communicatie te verbeteren.

Tijd- en kostenefficiëntie

Het werven van nieuwe werknemers kan een tijdrovend en kostbaar proces zijn voor ondernemers. Raespo neemt deze last uit handen door het hele wervingsproces te beheren, inclusief het plaatsen van vacatures, het screenen van sollicitaties en het uitvoeren van de eerste selectie. Hierdoor kunnen klanten zich concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl ze erop kunnen vertrouwen dat Raespo geschikte kandidaten vindt. Dit leidt tot tijds- en kostenefficiëntie voor ondernemers.

Marktinzichten en advies

Naast het matchen van kandidaten met bedrijven biedt Raespo waardevolle marktinzichten. We volgen de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt nauwlettend en hebben diepgaande kennis van trends en best practices op het gebied van recruitment. Dit stelt ons in staat om klanten te adviseren over strategieën voor talentacquisitie, marktconforme salarissen en andere aspecten die relevant zijn voor het aantrekken en behouden van hoogwaardige werknemers.

Focus op de toekomst

Bij Raespo geloven we in de kracht van de industrie om Nederland naar een betere toekomst te leiden. We streven ernaar om bij te dragen aan de energietransitie en andere opkomende technologieën door talent en bedrijven te verbinden die zich inzetten voor innovatie en duurzaamheid.

    vacancy

Recently added jobs

Car Damage Technician

As a car damage technician, you have a clear goal in mind: to ensure that cars leave the workshop in top condition. Your work is extra fun because you make a lot of difference and get results from what you do.

Main responsibilities

• Carrying out bodywork and sheet metal work
• Both dismantling and assembly work
• Repairing and repairing damage, according to the manufacturer's instructions
• Straightening of vehicles using measurement and targeting systems
• Diagnosing and calibrating ADAS systems
• Ensuring that our customer can demonstrably get back on the road safely after repair

Bus Mechanic

As a bus mechanic you are the expert in the field of all maintenance and repair work on buses. In addition, you make diagnoses and you are able to independently perform the resulting activities. In this way, you efficiently ensure that the customer's vehicle is back in top condition.

First Commercial Mechanic Technician

As a first commercial vehicle technician, you are the expert in all maintenance and repair work on Ford commercial vehicles. In addition, you can diagnose problems and carry out the resulting work independently, efficiently ensuring that the customer's vehicle is in top condition.

You diagnose and perform all maintenance and repair work on Ford commercial vehicles.

Werving en selectie - Jacco

Over Raespo

Onder de naam Raespo zijn wij actief in zowel Nederland als Spanje. Raespo B.V., gevestigd in Nederland, is verantwoordelijk voor klantcontacten en het begeleiden van kandidaten naar onze klanten toe. Raespo Recruitment S.L., gevestigd in Spanje, waar onze recruiters in dienst zijn, is verantwoordelijk voor het vinden van kandidaten, het leggen van de eerste contacten en het zorgen voor adequate informatie naar klanten en kandidaten tijdens het selectieproces. Samen met de collega’s in Nederland ondersteunen we de professionals bij het wennen aan de Nederlandse samenleving.

Raespo is uw partner in het vinden van technisch talent in Spanje. Samen zorgen we ervoor dat u gekwalificeerde kandidaten vindt die uw organisatie kunnen versterken.

Neem contact op
Good to know - employment contract

Download gratis de whitepaper

De krapte op de Nederlandse arbeidsmarkt belemmerd in toenemende mate bedrijven om te innoveren, te ondernemen en te groeien. Ontdek de vereisten en mogelijkheden voor Spanjaarden met onze volledige whitepaper.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply