Werving en selectie bureau

Raespo helpt volledig

Bij Raespo kunt u rekenen op uitstekende technisch talenten die u kunnen helpen uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Onze basisdienstverlening omvat:

  • Een goed en constructief gesprek met u over de vacature, de organisatie en de gestelde eisen en wensen.
  • Indirecte toegang tot een uitgebreid netwerk van goed opgeleide en ervaren Spaanse professionals die gemotiveerd zijn om in Nederland te wonen en te werken.
  • Een uitgebreid werving & selectie traject, onder andere bestaande uit een technisch interview, een assessment en een motivatie interview.
  • De resultaten van de gesprekken, het assessment, het CV en onze aanbevelingen worden samengevoegd in een rapport.
  • Wij regelen 1 of meerdere digitale interviews met de geselecteerde kandidaten. Zoveel als u nodig vindt.
  • De kandidaat wordt ondersteund bij het regelen van de reis naar en verblijf in Nederland. De kosten (retourvlucht en 1 overnachting) zijn inbegrepen in de werving & selectie fee.
  • Samen met de kandidaat verschijnen wij op het overeengekomen tijdstip voor het persoonlijke interview.
  • We begeleiden u en uw nieuwe werknemer bij de contractonderhandeling en het ondertekenen van de overeenkomsten.
  • Nadat alle formaliteiten zijn afgehandeld en de documenten zijn ondertekend, regelen wij de reis naar Nederland. De kosten hiervan worden op basis van nacalculatie aan u in rekening gebracht.
  • Voor hulp bij het vinden van woonruimte, het aanvragen van de BSN en de eerste zaken in Nederland kan uw nieuwe werknemer bij ons terecht.
werving en selectie

Voor werving en selectie

Wij staan garant voor transparante tarieven en hanteren een werving & selectie fee, gebaseerd op een percentage van het bruto jaarsalaris van de gekozen kandidaat. Onze werving & selectie fee wordt in meerdere termijnen in rekening gebracht, waarbij een garantie is inbegrepen. Met onze aanpak verzekeren we u van een kosteneffectieve oplossing die resultaten oplevert.

Naast onze basis dienstverlening kunnen wij voor u en uw nieuwe werknemer een aantal zaken regelen. Deze diensten worden aan u of aan uw nieuwe werknemer op nacalculatiebasis of tegen een vaste vergoeding in rekening gebracht. Vooraf ontvangt u een kostenindicatie.

Deze zaken kunnen wij voor u regelen

Regelen reis- en verblijf voor 2e persoonlijk interview naar Nederland

Wij begrijpen dat het cruciaal is om persoonlijk contact te hebben met potentiële kandidaten. Daarom bieden wij de service om het reis- en verblijf voor het tweede interview naar Nederland te regelen.

Regelen reis- en verblijf bij aanvang dienstverband

Wanneer uw werknemer klaar is om te starten, willen wij ervoor zorgen dat er een soepele overgang is. Het regelen van de reis- en verblijf bij aanvang van het dienstverband, biedt gemoedsrust voor zowel u als de nieuwe werknemer.

Ondersteuning bij aanvraag BSN (Burger Service Nummer)

Wij willen ervoor zorgen dat uw werknemer zonder gedoe aan de slag kan. Daarom bieden wij ondersteuning bij het verkrijgen van een BSN voor uw werknemer.

Zorgen voor huisvesting

Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe werknemer zich thuis voelt in hun nieuwe omgeving, helpen wij bij het vinden van geschikte huisvesting. Met onze expertise en uitgebreid netwerk zorgen wij ervoor dat uw werknemer een comfortabel thuis heeft.

werving en selectie

Een prettige thuissituatie

Een fijn en veilig thuis waar personeel zich prettig voelt, draagt bij aan algehele gezondheid. Om u en uw medewerkers tegemoet te zien, en omdat er veel vraag naar is bieden wij verschillende aanvullende pakketten voor uw medewerker. Dit doen wij in samenwerking met Growe NL. 

 

Meubilair pakket

In Nederland worden woning veelal leeg aangeboden. Samen met onze partners hebben wij een meubilair pakket samengesteld, bestaand uit een bed, tafel met stoelen en een kast, zodat uw nieuwe werknemer in ieder geval de basisvoorzieningen voor elkaar heeft.

Linnen pakket

Het linnenpakket bestaat uit een beddengoed, hand- en theedoeken.

Keuken pakket

Ook het leveren van een keuken pakket bestaat tot de mogelijkheden. Hierin de meest essentiële artikelen voor de keuken, zoals pannen, borden, bestek, kopjes en glazen.

Werving en selectie - Jacco

Over Raespo

Bij elke dienstverlening streven wij naar uitmuntendheid en zorgen wij ervoor dat uw werknemer zich volledig kan concentreren op de nieuwe rol. Houdt er rekening mee dat de exacte tarieven en voorwaarden kunnen variëren op basis van marktomstandigheden, de specifieke dienstverlener en de locatie. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde overeenkomst die aansluit bij uw behoeften en om alle tarieven en voorwaarden duidelijk te definiëren.

Neem contact op